engelen synbolen voor kinderen Engelsymbolen voor kinderen

Een kind staat tijdens zijn eerste levensjaren nog sterk in contact met de wereld van de engelen. Jammer genoeg worden kinderen door veel volwassenen niet serieus genomen. Hierdoor voelt het kind zich alleen en onbegrepen. Het boek en de kaarten helpen kinderen en ouders om spelenderwijs in contact te komen met de engelenwereld.
Op de 21 ronde engelenkaarten staan engelensymbolen. In het boek lees je hoe je de betekenis van de kaarten kunt interpreteren.
De engelensymbolen zijn ook geschikt voor volwassenen. Vooral voor diegenen voor wie de oorspronkelijke, natuurlijke toegang tot de engelenwereld in de loop van hun leven verloren is gegaan.
I. Auer Inhoud:  21 ronde kaartjes  werkboek

 

 

Deze prachtig getekende kaarten met afbeeldingen van engelen zullen zowel kleine kinderen als hun ouders inspireren en blij maken. Hoor, zie of voel je ze? Ze zijn er! De engelen zijn altijd dichtbij. Ze luisteren naar je en geven je kracht. Op de engelenkaarten staan positieve, fijne woorden die je vleugels geven. De engelen willen dat je gelooft in jezelf en in wat je allemaal kunt. Trek een engelenkaart en je engel helpt je.

 

 ISBN  9789085080749

 

Inhoud  80 kaarten

Auteur Elly Goossens

 

Taal Nederlands

 

80 speelse opdrachten ter ondersteuning van de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om en lees de opdracht. Probeer deze vandaag maar eens uit te voeren! Soms lukt dat heel goed, maar soms ook niet. Misschien vind je het moeilijk omdat je denkt dat het een rare opdracht is. Of je durft de opdracht niet te doen omdat je bang bent voor wat anderen ervan zullen denken. Juist dan zijn deze kaarten een echte uitdaging voor jou. Als je bereid bent de opdrachten uit te proberen zal  je zien dat ze heel leuk zijn om te doen. Je gaat je blij voelen met jezelf, je krijgt meer zelfvertrouwen en je leert beter om te gaan met de moeilijke dingen in je leven.

 

de droom van de kleine engelenDe kleine Engelen

De "Kleine Engelen" zijn helpers van de grote Engelen! Hun taak is het zich bezig te houden met de kleine dingen van alle dag en de vele problemen van de menselijke verhoudingen.

Voor je het weet zijn ze al voorbijgevlogen en hebben ze een boodschap achtergelaten!Het is ongelooflijk hoeveel verschillende Kleine Engelen er zijn! Zo kom je een "Afwas-engel" tegen, een "Keeper-Engel", een "Tuin-Engel", of een "Rock-Engel", en elk van deze betoverende Kleine Engelen heeft een boodschap. Ze verstoppen zich in dit leuke doosje en wachten daar tot ze eindelijk worden ontdekt. Dan verspreiden ze hun betoverende charme en hun inspirerende boodschap, zodat elke dag een beetje vrolijker en wondervoller mag zijn! Dit zijn de leukste Kleine Engelen die momenteel rondzwerven tussen de Pleiaden, Sirus en Aarde!

Josy's  8 stappen om blij te leven Ruim 180 inspirerende vragen voor jezelf en om te delen   (Voor alle leeftijden)

Met ruim 180 vragen prikkelt Josy jou en je vriendinnen, familie, kinderen of collega's om blijer te leven. Inspireer jezelf en anderen. De vragenkaarten zijn zo gemaakt dat je ze alleen kunt beantwoorden, maar ook kan delen en hierdoor anderen op een relaxte manier beter leert kennen