vandaag.80 kaarten met uitnodigingen voor een gelukkig leven.

 De "Vandaag"-kaarten gaan uit van de ervaring dot de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals: Wie goed doet, goed ontmoet".

 

 vandaag kinderen   Vandaag voor kinderen (Dick Nijssen)

  80 speelse opdrachten ter ondersteuning van de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind. Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om, lees de opdracht en probeer deze vandaag maar eens uit te voeren. Soms lukt dat heel erg goed, maar soms ook niet. 

eigenwijsjes. Eigenwijsjes Coachingkaartjes niet op voorraad

EigenWijsjes zijn een speelse aanzet tot een beter zelfbeeld, bewustzijn en zelfvertrouwen. Kinderen die van jongs af aan gewend zijn om positief te denken, leggen de basis voor een goed zelfbeeld voor de rest van hun leven. EigenWijsjes helpen ze daarin op weg. Het kaartje dat een kind trekt, is op dat moment het perfecte EigenWijsje voor hem of haar. Het helpt positief te denken, op een eigenwijze en vernieuwende manier! Een pakje bevat 52 kaartjes met een krachtige, positieve zin met ilustratie en 3 kaartjes met aanwijzingen voor gebruik.

 

dolfijn orakelkaarten set   Dolfijn orakel kaarten met en zonder boek verkrijgbaar. allen zonder boek verkrijgbaar

 Honderd-en-twee orakelverklaringen, geïnspireerd door de dolfijnen.Dolfijnen zwemmen over de waterwegen van de aarde zonder kaart, kleren of koffers. Anders dan mensen reizen ze ‘licht’, onbezorgd over internationale datumgrenzen, paspoorten, visa, of grenzen van mensen. De dolfijnen nodigen ons uit naar hun raad te luisteren en meer te leven zoals hun blije groepsgemeenschap. Als spelleiders en wijze, lieve leraren, geven ze een universele, spirituele waarheid door waarin de leringen van Franciscus van Assisi en de inheemse volkeren van de aarde weerklinken.

 

 

 

 

 

 

  psygologische inzichtkaarten   Psychologische Inzichtkaarten

 Het gebruik van deze Psychologische Inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat.Trek je een Inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

spirituele inzichtkaarten  Spirituele inzichtkaarten

Het gebruik van deze spirituele inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn. De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele Pad. Waar je nog leeft vanuit compromissen en beperkingen, proberen deze kaarten je te openen voor een verhevener en bevrijdende perspectief op je leven. Deze kaarten zullen afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen zijn in een leven, waarin je op weg bent om de werkelijkheid van wie jij bent, meer op aarde te brengen.
Dick Nijssen  Inhoud: 80 kaarten

 

 

inzicht-kaarten Inzichtkaarten

Het gebruik van deze Inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat.
Trek je een Inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn