Jade groen

 

Jade blauw

 

 

Jaspis breccie

Laat misselijkheid verdwijnen of verminderen, vooral tijdens de zwangerschap. Brecie Jaspis stimuleert het reukvermogen. Heeft fysiek een positief effect op epilepsie en helpt tegen nachtmerries

 

Jaspis Bumblebee

Prachtige geel en/of oranje met zwart van kleur  van Bumblebee Jaspis wordt ook wel Eclipssteen genoemd

Past bij alle sterrenbeelden   en ondersteund alle chakra,s

Naast dat deze Bumblebee Jaspis of Eclipssteen mooi felgekleurde steen is. Is het  een amulet die je helpt je dromen realiseren, ondersteuning bieden om je eigen zielspad bewandelen en zorgt voor een enorme energie boost.

Hij kan je bij het  uitstek helpen om positief in het leven te staan je geluk in jezelf vinden

Ook wordt er gezegd dat deze steen ondersteuning kan bieden werkt de steen verwarmend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de milt , maag, lever en nieren.

 

Jaspis dalmatiër

Geeft je wilskracht om door te gaan. Bevordert de zwangerschap en helpt negatieve gedachten te laten verdwijnen.

 

Jaspis geel

Is een variant van de rode jaspis en heeft daarom veel dezelfde eigenschappen. Het werkt aardend gaat lever infecties tegen en helpt bij de zwangerschap.

 

Jaspis landschap

Helpt bij emotionele problemen en sterkt het geloof in jezelf.

 

Jaspis oceaan

Helpt je om veranderingen te kunnen accepteren en opnieuw te kunnen beginnen. Geeft een ontspannend gevoel. Oceaan Jaspis helpt bij huidproblemen. Vermindert daarbij hardnekkige hoest.

 

Jaspis rood

Stimuleert en versterkt onze cellen. Het versterkt de celregeneratie. En houd onze cellen fris en jong. Het versterkt ons immuunsysteem en zorgt ervoor dat wij een betere afweer hebben.

 

Jaspis

Jaspis zebra

Stimuleert de wilskracht. Zebra Jaspis heeft een bevorderende werking op de blaas. Heeft daarbij een positief effect op lever, maag en nieren.

 

Kunziet

Stimuleert het vermogen om je te verplaatsen in een ander, fouten toe te geven en kritiek te ontvangen. Helpt je gevoelens te uiten, brengt balans in verstand en gevoel. Kunziet bevordert een positieve werking op zenuwen, het geheugen, epilepsie, gewrichten maar ook op het hart en bloedsomloop.

 

Labradoriet

Is een steen die werkt op de klieren. Daarbij activeert het enzymen die ziekten beter kunnen genezen. Ook versterkt deze steen doorzettingsvermogen en geeft geestelijke energie. De Labradoriet heelt wonden op de ziel. De Labradoriet geeft geestelijke energie en helpt bij het op een rijtje zetten van ervaringen en indrukken.

Labadoriet.

Naast dat deze Labadoriet een mooi groene steen is, met een blauwe gloed . Labadoriet een amulet is van zuivere magie.. Ondersteund de steen je in innerlijke kracht en intuítie De Labadoriet is een steen die je beschermt tegen negatieve invloed .

Ook wordt er gezegd dat deze steen ondersteuning kan bieden bij stofwisseling, verkoudheid, jicht, reuma en de ogen

 

De labadoriet is een steen die vaak gebruikt wordt om je te beschermen en wordt ook wel als een spirituele steen gezien

 

 

Lapis lazuli
Is een steen die staat voor de vriendschap. De steen die werkt tegen depressiviteit, angsten, nervositeit en zenuwstreken zoals nagelbijten. Ook helpt deze steen tegen hartkloppingen en verzacht de gevolgen van een beroerte

 

.Naast dat deze, Lapis lazuli is azuurblauw En zeggen dat hij past bij de sterrenbeelden  Maagd & Boogschutter en Keel chakra (5e) & voorhoofd chakra(6e)chakra ondersteund. is niet enkel voor mensen die in deze  sterrenbeelden geboren zijn, maar doen ook voor anderen sterrenbeelden hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet 

Naast dat deze Lapis lazuli een mooi azuurblauwe steen .Is Lapis lazuli een amulet Spirituele ontwikkeling, communicatie en innerlijke visi  Ondersteund de steen je in innerlijke waarheid vinden en deze accepteren

 De Lapis lazuli is een steen die je helpt je eigen weg te vinden

Ook wordt er gezegd dat deze steen ondersteuning kan bieden bij klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Geeft verlichting bij migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

De lapis Lazuli is een steen die vaak gebruikt om je spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting en te ondersteunen

 

Larimar

Helpt je om met veranderingen om te gaan. Heeft een tegenwerkende kracht op angst, stress en schuldgevoelens. Lichamelijk bevordert Larimar het zelfgenezende vermogen van het lichaam. Werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen.

 

Lavendel kwarts 

Lepidoliet  Bevordert onafhankelijkheid. Heeft een tegenwerkende kracht bij negativisme, depressie en stress. Helpt bij mensen met verslavingen en laat u uw eigen grenzen beschermen. Lepidoliet helpt bij slaapstoornissen, zenuwpijn en gewrichtsklachten. En heeft een positief effect op epilepsie en de ziekte van Alzheimer.