In verband met inkoop

Zijn  wij

zaterdag 23 Oktober 2021 en Woensdag 27 oktober

Gesloten 

slotracegaragegooi


Welkom op de pagina van Slotracegarage Gooi

Voor wie

Voor iedereen die een slotcar wil besturen. Slotracers, recreanten, hobbyisten, vader-zoon, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes etc.

Waar

1ste Industriestraat 41-47

1401 VL Bussum

0610798423

We zijn een slotracecentrum en streven naar een ongedwongen en gezellige sfeer waarin we deze prachtige hobby kunnen beleven. Kom een keer langs en maak kennis met de wereld van slotracing.  We verkopen racebanen, racebaanauto's en een uitgebreide range aan materialen voor de zelfbouwers en sleutelaars. We staan met hulp en tips voor u klaar. Tevens is er een bar voor een drankje, hapje en de welbekende racing-talk. Voor de sleutelaars zijn er sleutelplekken inclusief de benodigde stroomvoorziening.

Ons aanbod

Voor een leuke middag of avond slotracefun waarbij u rijdt met eigen materiaal vragen we een baanvergoeding. Voor het gebruik van een raceauto en een handregelaar van ons vragen we een kleine vergoeding. Voor kinderpartijtjes en bedrijfsuitjes kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens maken we samen een op maat gesneden programma.

 

 

Slotracen't Gooi, in Bussum. In ons racecentrum staat een mooie 4 sporen Carrera baan opgesteld. Voordat na een rondje, de start finish weer wordt gepasseerd is 23 meter afgelegd. De raceauto's halen op de grote baan met de lange rechte stukken, hoge snelheden.  20-30 km per uur is heel normaal en gaat veel harder dan op de gemiddelde thuisbaan.  Een keer meemaken? Ervaar de snelheid, het remmen en het bochtenwerk. Ladies and gentlemen start your engines and have fun.

23 meter Carrera baan

Rijden op de 23 meter lange Carrera baan met 4 sporen. Er is tijdwaarneming per spoor. Handregelaars zijn beschikbaar.

Subcategorieën

Agenda wat te doen?

Nieuws

Populaire producten